• ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε. - No1 : Στην εμπορία ρουλεμάν & βιομηχανικών ειδών
  • sales@tratalos.gr

3ο χλμ ΠΕΟ Λάρισας – Θεσ/νίκης,

Λάρισα, Τ.Κ. 41336

ΑΡ.ΓΕΜΗ: 26549640000

2410 552617

Τηλεφωνικές παραγγελίες

ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε.

Η ιστορία των 57 ετών ξεκινά από το Νοέμβριο του 1966 όπου με έδρα την Λάρισα ιδρύεται η εταιρεία «ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ ΤΡΑΤΑΛΟΣ Ο.Ε» με ειδικότητα στα γεωργικά ανταλλακτικά και του αυτοκινήτου.

Η εκπαίδευση , η διαρκής παρακαταθήκη καθώς και η εξυπηρέτηση , γρήγορα οδηγούν την εταιρεία σε θέση ισχύος στο χώρο της κεντρικής Ελλάδος αλλά και με μερίδιο αγοράς στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το 1977 μπαίνει δυναμικά στο χώρο του ρουλεμάν με την αντιπροσώπευση της MGM ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εταιρείες όπως η ΔΕΗ , η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και οι ταχύτατα αναπτυσσόμενοι κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων γίνονται πελάτες μας .

Η δεκαετία του ’80 φέρνει αλλαγές ανάπτυξης. Η εταιρεία δημιουργεί πλήρες σύστημα μηχανογράφησης και σχεδιάζει το μέλλον της ως Α.Ε στις καινούργιες εγκαταστάσεις της 2600m2. Παράλληλα μια νέα αντιπροσώπευση , της ZKL ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑΣ προστίθεται στον κύκλο εργασιών της. Στη δεκαετία του ’90 ισχυροποιεί τη θέση της στην Ελληνική αγορά με προσλήψεις νέου & εξειδικευμένου προσωπικού ταυτόχρονα με μια νέα συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ρουλεμάν της Ευρώπης της SNR ΓΑΛΛΙΑΣ.

Η νέα χιλιετία ανατέλλει για την «ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ – ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε» με όραμα ανάπτυξης. Οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται σε 3000 m2, εγκαθίσταται ότι πιο σύγχρονο στον τομέα μηχανογράφησης , γίνονται τεχνικά σεμινάρια καθώς και εκπαιδεύσεις στελεχών της στα εργοστάσια της Γαλλίας . Το 2002 ανοίγει το Υποκατάστημα της στην Αθηνα καθώς παίρνει και το πιστοποιητικό ISO 9001:2000 σαν επιβράβευση των προσπαθειών ανάπτυξης και εξυπηρέτησης καθώς το όραμα συνεχίζεται.

Το 2009 η «ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ – ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε» μετατρέπεται σε «ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε» καθώς η οικογένεια ΤΡΑΤΑΛΟΥ εξαγοράζει το σύνολο των μετοχών που κατέχει στην εταιρεία η οικογένεια ΚΟΥΚΟΡΙΝΗ.

Η «ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε» αντιπροσωπεύει μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού όπως ΝΤΝ - SNR, ZKL ΤΣΕΧΙΑΣ, ZVL ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ, TAGEX ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, FK ΚΙΝΑΣ, F&F FENNER ΙΝΔΙΑΣ, SATI ΙΤΑΛΙΑΣ, VIPA ΙΤΑΛΙΑΣ, IWIS, ECOBELTS, WD.

Η εταιρεία ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε. έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση και διανομή στην ελληνική αγορά,
μιας ευρείας γκάμας από ρουλεμάν, κουζινέτα, σφιγκτήρες, τσιμούχες και λιπαντικά γράσα καθώς και μια ευρύτερη γκάμα από βιομηχανικά και γεωργικά υλικά όπως βίδες, παξιμάδια, ιμάντες κίνησης, γρανάζια, καδένες κίνησης, ασφάλειες άξονα και οπής, σφήνες, κοπίλιες, γρασαδοράκια κ.λ.π. αντιπροσωπεύοντας στην Ελλάδα τις εταιρείες :

- NTN-SNR ROULEMENTS Ιαπωνίας - Γαλλίας

- IWIS Γερμανίας

- FENNER Ινδίας

Image
Image

Η NTN-SNR Roulements, με την οποία μας δένει μία μακρόχρονη σχέση και μία εξαιρετική συνεργασία είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν της Ευρώπης , νούμερο ένα στην Ιαπωνία και από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως. Πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της, απέκτησε το πιστοποιητικό διασφάλισης της ποιότητας ISO 9001 το έτος 1990, πριν από κάθε άλλο κατασκευαστή.  Συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή με προϊόντα ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Ήδη από το 1994 η ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε. αντιπροσωπεύει και διανέμει τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά.

Η Γερμανική βιομηχανία IWIS κατασκευάζει καδένες κίνησης και μεταφοράς με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Η βιομηχανία FENNER κατασκευάζει παντός τύπου ιμάντες μετάδοσης κίνησης.

0
Υπάλληλοι
0
Καταστήματα
0
Αποθηκευτικοί Χώροι
0
Χρόνια