• ΤΡΑΤΑΛΟΣ Α.Ε. - No1 : Στην εμπορία ρουλεμάν & βιομηχανικών ειδών
  • sales@tratalos.gr

3ο χλμ ΠΕΟ Λάρισας – Θεσ/νίκης,

Λάρισα, Τ.Κ. 41336

ΑΡ.ΓΕΜΗ: 26549640000

2410 552617

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Νέα παραλαβή ρουλεμάν από ZVL SLOVAKIA, a.s.

ZVL SLOVAKIA, a.s.

50 χρόνια παράδοση στην κατασκευή ρουλεμάν

Η ιστορία της εταιρείας συνδέεται με την ίδρυση της ZVL Concern το 1923. Το πιο σημαντικό ορόσημο στην ιστορία  ήταν το έτος 1968. Αυτό είναι το έτος έναρξης της κατασκευής ρουλεμάν και η εταιρεία ενσωματώθηκε στην ZVL Concern με έδρα στην Považská Bystrica . Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει υποστεί διάφορες ιστορικές αλλαγές που έχουν αντίκτυπο στις διαδικασίες παραγωγής και ιδιοκτησίας. Από το 2007 εκπροσωπείται από την εταιρική επωνυμία ZVL SLOVAKIA, a.s. και συνεχίζει τον εγχώριο και εξαγωγικό προσανατολισμό της, προκειμένου να αναπτύξει επιτυχώς τις τάσεις των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Σήμερα, η εταιρεία δεν είναι απλώς ένας κομιστής μακράς παράδοσης στη σλοβακική βιομηχανία, αλλά και ένας σημαντικός παγκόσμιος προμηθευτής .

Τα ρουλεμάν ZVL διατίθενται παγκοσμίως για τους πελάτες OEM και για την αγορά ανταλλακτικών για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι αξιόπιστοι συνεργάτες με τη δυνατότητα παροχής τεχνικών συμβουλών στον τομέα της συντήρησης απευθείας στον πελάτη χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία. Προσφέρουν έναν βέλτιστο συνδυασμό μακροχρόνιας τεχνογνωσίας με σύγχρονες τεχνολογίες παγκόσμιας κλάσης για την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών στον τομέα της χρήσης εδράνων σε λειτουργία. Η παρουσία της ZVL SLOVAKIA στην παγκόσμια αγορά μέσω του δικτύου συνεργατών διανομής εγγυάται συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών της και παρέχει τη βάση για την εκτέλεση των υπηρεσιών και των ειδικών απαιτήσεων.

Τα ρουλεμάν ZVL διατίθενται σε 76 χώρες μέσω του εγκατεστημένου δικτύου συνεργατών διανομής. Οι ικανοποιημένοι πελάτες χρησιμοποιούν τα έδρανα στον τομέα του OEM και σε διάφορους κλάδους της βιομηχανίας